Destinationspass och digitala värdebevis

Den här webbplatsen ägs och drivs av Vourity AB.

Vourity erbjuder en plattform (molntjänst) som gör det möjligt för företag att sälja och hantera olika typer av värdebevis såsom exempelvis destinationspass, presentkort, kuponger och medlemskort.

Teknikstacken bygger på ”cutting edge” teknik såsom Blockchain och AI.

Om oss

Vourity AB grundades i Sverige  2018.

Företaget föddes ur de problem och frustrationer som grundarna upplevde i vardagen kring användandet av värdebevis, presentkort och kuponger.

Som de entreprenörer de är började de leta efter tjänster som gjorde det på ett bättre sätt. Det skulle vara något som de själva ville använda varje dag. På vägen upptäckte de att även många av deras vänner delade samma frustrationer.

Så grundarna gav sig ut på en djärv resa för att ta fram något bättre än det som fanns på marknaden.

Värdebevis 2.0

I många fall idag distribueras värdebevis, presentkort och kuponger på papper eller olika typer av plastkort. Det fungerar ganska bra men ofta riskerar man att glömma att ta med sig presentkortet eller kupongen till butiken, eller så tappar man eller glömmer att utnyttja dem innan de löper ut.

Med Vourity har du alla dina (Vourity utfärdade) Presentkort, Pass, Kuponger, Värdebevis, Biljetter och Medlemskort i en app i din telefon.

Då har du dem alltid med dig och risken minskar att du missar att utnyttja erbjudanden eller att presentkorten löper ut.